Nu in de salon de After Summer Treatments. Lees hier er alles over!

Waar herken je de normale huid aan?

De normale huid is gezond, niet vet maar ook niet droog of schraal het heeft geen schilfers. De normale huid heeft een lichte glans met een roze kleur en ziet er vol en zacht uit, voelt soepel aan, heeft een egale teint en de poriën zijn zichtbaar maar niet verwijd. De vocht- en vet balans is optimaal en heeft een goede doorbloeding. De huid heeft geen tekenen van gevoeligheid zoals rode of geïrriteerd plekken. Wel kan er heel af en toe een puistje ontstaan.

Wat kun je zelf doen aan een Normale huid?

Vaak heeft men het idee dat een normale huid niet verzorgt hoeft te worden, de huid lijkt het immers allemaal zelf wel goed te regelen. Niets is minder waar! Het is belangrijk om goed voor de normale huid te zorgen zodat je deze in balans kan houden!

Wat kunt u hier zelf in betekenen:

  • Veel water drinken, dit zorgt voor goede hydratatie van binnenuit,
  • Eet gebalanceerd en gezond eet veel groente, fruit en vezel,
  • Niet roken, dit verdikt de hoornhuid alleen maar en werkt alleen maar averechts,
  • Drink weinig alcohol, en koffie, dit onttrekt vocht uit de huid,
  • Ga je naar buiten, lekker bewegen,
  • Bescherm de huid zoveel mogelijk met een goede spf, U.V. stralen zijn schadelijke en versnellen het verouderingsproces.
  • Het kan zijn in de winter dat de huid droog en trekkerig aanvoelt. Gebruik een hydraterend serum onder de dag en-of nacht crème als aanvulling,
  • Gebruik de verzorgingsproducten trouw die u zijn aanbevolen door de schoonheidsspecialiste,
  • Volg de gebruiksaanwijzing zoals het u is geadviseerd door de schoonheidsspecialiste.

Wat kan een behandeling bij Tip Top doen aan een normale huid en hoe hoe houden we het zo?

We gaan de huid weer in balance brengen soms zijn hier meerdere behandeling voor nodig. We richten ons vooral op het goed reinigen, de huid wordt gevoed met een masker. De huid zal weer glad, zacht en schoon voelen.

U kunt ook de huid af en toe even een oppepper geven met een vitamine C treatment of als je boven de dertig bent een huidverbeterend treatment. Wilt u voor lange tijd profijt hebben van u treatment? Gebruik dan voor thuis de producten die u zijn geadviseerd en volg deze tips trouw op! Zo bereiken we samen het beste resultaat! Rookt u? Mijn vraag is om hier mee te stoppen als u een gave huid wilt houden, roken werkt alle processen tegen waar we aan werken, het verdikt de hoornlaag, uw huid wordt vaal, en u krijgt rimpels.

De behandelingen

Terug naar overzicht