Nu in de salon de After Summer Treatments. Lees hier er alles over!

Tip Top Beauty&Pedicure Salon is gesloten tot nader bericht op de website. Als u een cliënt bent van Tip Top Beauty&Pedicure Salon zal ik u een persoonlijk bericht sturen als de salon weer open gaat.
Sorry voor eventueel ongemak!

Lieve groet,
Ingrid

Hoe maak ik een afspraak?

Vul hieronder het afspraakformulier in en geef u voorkeursdatum en -tijd op. We zullen daarna uw afspraak bevestigen of een ander moment voorstellen.

Komen onze openingstijden u niet gelegen?

Neem dan gerust contact op zodat wij wellicht een passende afspraak kunnen maken.

Indien een afspraak niet wordt afgemeld binnen 24 uur, zal de tijd die voor u gereserveerd is, in rekening worden gebracht!

Tijdens behandeling niet bereikbaar:

Om de kwaliteit te blijven waarborgen tijdens de behandelingen zal de telefoon niet aangenomen worden. U kunt dan via het contactformulier uw vraag stellen via e-mail of WhatsApp. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Eerste afspraak kan langer duren:

Wilt u er rekening mee houden dat de eerste afspraak de behandeling 20 minuten langer duurt?

Wij maken dan altijd een uitgebreide huidanalyse. Hierbij zullen wij u ook gezondheidsvragen stellen. Dit, om u een goede en adequate behandeling te geven met de juiste producten die op uw huid afgestemd zijn.

Locatie en parkeren:

De salon bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen ingang. Een ruim toilet is aanwezig.  Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Zijn er nog vragen naar aanleiding van deze website en/- of onduidelijkheden, neem dan gerust contact met mij op. Ik zal uw vraag met plezier beantwoorden.

TEL: 06 5526 2897